Proiect-Concurs de creaţie literară "Ca prin magie"

Nou!!! Concurs de creație literară pentru clasele primare!!!
Biblioteca Municipală "George Sbârcea" invită elevii de școală primară să participe cu mici texte literare (compuneri, poveşti, poezii) la Concursul de creaţíe literară „Ca prin magie”, ediția I, an 2016. Compoziţiile literare ale elevilor participanți trebuie să fie cât mai creative.
Elevii de la școlile din municipiul Topliţa şi din împrejurimi sunt rugaţi să creeze o compunere pe baza unei întâmplări imaginare despre vieţuitoarele sau plantele îndrăgite, de preferinţă am dori să se gândească la o pădure sau un copac cu caracteristici magice, sau chiar să se imagineze ei înşişi un astfel de copac; nu limităm referirea la vreun anotimp anume.
Vom acorda diplome și cărți tuturor copiilor care se înscriu cu texte corecte, însă doar cele mai creative 18 compuneri vor putea fi publicate în volumul cu titlul: „Nu te înspăimânta de copacul magic”. Antologia va avea un nr. ISBN, cadrele didactice implicate vor fi colaboratorii noştri, cu rol de coordonator al antologiei.
Data limită de predare a compunerilor (pe mail, pe CD etc) este 13 iunie 2016.
Caracteristicile pe care trebuie să le aibă textul: maxim 2 pagini, format: Times New Roman, font size: 12, italics, Centered, margine standard. Titlul cu font 16, îngroşat. Dacă există desenatori buni care ar avea disponibilitatea să creeze nişte desene inspirate din natură, vă rugăm să ne contactaţi la tel: 0266341237, 0748261016.
Compunerile corectate și redactate sunt aşteptate pe adresa bibliotecatoplita@yahoo.com. Întrebări, de asemenea, ne puteţi adresa la telefonul afişat.

Persoane de contact: Lazăr Viorica Macrina
* Nu se percepe taxă de participare !
Diplomele elevilor vor fi trimise prin poştă sau în format electronic; cadrele didactice vor primi câte 2 exemplar din antologie, biblioteca școlii de asemenea; restul volumelor vor putea fi găsite la biblioteca municipală sau cumpărate de cei interesați ulterior la preţul editurii.

Comentarii