Biblioteca incearca un nou proiect!

6 proiecte inscrise in editia iulie - august a Concursului de Participare ComunitaraEditia CPC iulie - august 2010 se desfasoara sub tematica “Voluntarii si bibliotecile, impreuna pentru comunitate”.
Perioada de inscriere s-a incheiat pe 20 august. In aceasta editie avem 6 proiecte inscrise in competitie:
• Biblioteca, tezaur de memorie culturala locala, Biblioteca Publica Locala Gradistea, judetul Valcea
• Cartea – o vacanta pentru orice varsta, Biblioteca Judeţeana „Panait Istrati” Braila
• eLGEC – Toplita : Centrul Geografia-Etnografia-Cultura locala, Biblioteca Municipala „George Sbarcea „Toplita
• Fotografia – o mie de cuvinte. Album cu fotografii vechi din Gavojdia realizat prin intermediul bibliotecii comunale, propus de Primaria Gavojdia in parteneriat cu ONG Asociatia pentru Dezvoltare Durabila Timis, Biblioteca comunala Gavojdia, judetul Timis
• Sa invatam sa pretuim ceea ce ne apartine ca si comunitate, Scoala Gimnaziala „Lucian Blaga” Jibou
• Voluntarii in slujba bibliotecii si a comunitatii, Biblioteca Comunala „Capitan Andreescu” Ulmi , judetul Dambovita
Proiectele vor fi disponibile in curand pentru vizualizare in sectiunea E-library a website-ului biblionet.ro (http://www.biblionet.ro/show/index/k/73).
Procesul de preselectie se va incheia in data de 31 august 2010, cand proiectele finaliste vor fi anuntate pe forumul biblionet.ro, in sectiunea dedicata editiei.
Pentru clarificarea unor aspecte din proiectele finaliste, in perioada 2 – 15 septembrie 2010 va avea loc o discutie online intre membrii juriului si finalistii editiei. Procesul de evaluare se va incheia in data de 20 septembrie 2010, cand castigatorul editiei va fi anuntat pe website-ul si forumul biblionet.ro .

Pentru intrebari si sugestii va asteptam pe forumul biblionet.ro, sectiunea Concursul de Participare \ Intrebari si raspunsuri (http://www.biblionet.ro/forum/viewtopic.php?f=5&t=34).
< blockquote >

Comentarii